Bel voor boekingen Bert Krupe, 06-25555767, email: krupebert@gmail.com

Nieuwsoverzicht

Na een lange periode met corona zijn we weer gaan zingen onder leiding van onze dirigente Ineke Agaart. Niet meer in de Ontmoetingskerk in Eefde, want we repeteren sinds kort in de officiersmess van Detmerskazerne, de voormalige militaire kazerne aan de Schoolstraat in Eefde.

Optredens voor het publiek in diverse zorgcentra staan ook al weer in de agenda. En in september 2022 zijn we present bij de beide avonden Gondelvaart in Warnsveld. We hebben nog ruimte in onze agenda voor optredens, maar we zijn door corona nogal wat leden kwijtgeraakt en daarom kunnen we niet zo vaak meer optredens verzorgen als vroeger. Wacht dus niet te lang met boeken. Op is op.

Dirigent Tijme de Boer moest helaas stoppen als dirgent, maar we hebben we een nieuwe dirigent. Ze heet Ineke Agaart en komt uit Zutphen.We hebben door corona een hele poos niet kunnen repeteren, maar sinds kort staat Ineke weer voor het koor. Heel plezierig is dat ze ook zelf kan zingen en ons de verschillende stemmen dus kan voorzingen. Dat lukt haar zelfs bij de bassen en dat is een echte kunst.
Tijme is nog wel betrokken bij het koor. Hij is secretaris van de Zangcommissie en speelt accordeon in de groep muzikanten die het koor bij de repetities en en optredens begeleidt.

Sponsoren 'Op Koers'